Servicii

outsourcing_inzynierow_jakosci_sgp_group

Iata cum vă ajutam să vă atingeți obiectivul

SERVICIILE NOASTRE

Asigurarea calitatii aprovizionarii

Controlorii noștri efectuează procesul de control al calității componentelor livrate și inginerul de calitate experimentat supraveghează procesul de reclamație cu furnizorul și implementarea acțiunilor corective.

Controlul calitatii

Selectarea elementelor defecte în fiecare etapă de producție și în toate fazele de proiectare, folosind metode și instrumente calitative eficiente.

CSL II Service

CSL 2 este o procedură suplimentară cerută de către client furnizorului. Controlul efectuat de o companie externă garantează furnizarea care îndeplinește cerințele de calitate specificate.

Ingineria inversa

Folosind scanarea 3D și documentația 2D, creăm modelul CAD al obiectului real, ceea ce permite recrearea componentelor sau subansamblurilor care nu mai sunt disponibile. Cartografierea precisă în tehnologia 3D permite economisirea timpului și a resur

VDA 6.3, QSB + audit calitate

Auditorii experimentați efectuează audituri respectând cerințele VDA6.3, QSB+ sau alte standarde cerute de client.

Analiza reclamațiilor

Analiza reclamațiilor permite identificarea rapidă și eficientă a componentei greșite în cazul componentelor care constau din multe subansambluri.

Externalizarea proceselor de producție și logistică

Prin asigurarea personalului calificat oferim suport in domeniul serviciilor de depozitare, logistica interna si externa, precum si preluarea de piese sau linii de productie intregi.

Outsourcingul inginerilor de calitate și rezidenți

Oferim suport de la ingineri experimentați de calitate, proces, achiziții și laborator.

Pregătire de calitate, consultanță și audituri

Proiecte de instruire și consultanță în domeniul formării angajaților, consultanță, implementare și audituri realizate de o echipă de specialiști.

Repararea componentelor și a produselor finite

Reparația componentelor și a produselor finite permite reducerea costurilor rezultate din plângerea mărfurilor defecte și afectează pozitiv imaginea mărcii. Ne asigurăm că numai produsele care îndeplinesc cerințele de calitate sunt livrate la depozit

Consultanții noștri vă așteaptă să vă luați legătura.

Consultanță gratuită